Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

De Groene Pluim breidt uit naar Midden-Brabant

Op 13 maart 2018 ontvangt NS Componentenbedrijf als eerste bedrijf in Midden-Brabant De Groene Pluim.

(v.l.n.r. Emiel Huijbregts (bestuurslid VNO-NCW Midden-Brabant), Berend de Vries (wethouder gemeente Tilburg), Erik van den Dries (Strabeko), Ronald Smits (NS Componentenbedrijf), Geert-Jan van Ierland (ABC Olie)

Achtste Groene Pluim is NS Componentenbedrijf – Welkom aan boord!
Achtste Groene Pluim voor NS Componentenbedrijf in Midden-Brabant
NS Componentenbedrijf wint Groene Pluim

Emiel Huijbregts, bestuur VNO-NCW Midden-Brabant en jurylid: 'MVO is geen begrip maar een mindset. Niet uitstellen maar doen!'

De Groene Pluim is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland en ontstaan in West-Brabant om bedrijven die serieus werk maken van duurzaam ondernemen te erkennen, waarderen en stevig te positioneren. Door het uitreiken van De Groene Pluim ontstaat een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven om (nog) bewuster duurzaam te ondernemen.

De allereerste Groene Pluim van VNO-NCW Brabant wordt gewonnen door Saver Roosendaal op 10 oktober 2016. Inmiddels zijn negen bedrijven uit West-Brabant en twee bedrijven uit Midden-Brabant de trotse bezitters van De Groene Pluim.

                                        Groene Pluim voor Bras Fijnaart Groene Pluim naar onderwijs Groene Pluim voor firma Lindhout Regio wil bedrijven stimuleren in realiseren duurzaamheid Eerste Groene Pluim in Oosterhout voor Rodenburg Biopolymers

In opdracht van VNO-NCW Brabant Zeeland ontwikkelde Lagrouw communicatie een speciaal magazine over De Groene Pluim.

Om in aanmerking te komen voor De Groene Pluim dienen bedrijven actief te zijn in energiebesparing, energietransitie, afvalreductie, hergebruik van materialen, of leveren zij een aanzienlijke bijdrage aan innovatieve verduurzaming van het productieproces. Ook zien ze goed werkgeverschap en een diversiteit aan medewerkers als kracht van het bedrijf. Daarnaast is een belangrijke voorwaarde dat het bedrijf motivatie, enthousiasme en inspiratie deelt met anderen.

Komt jouw organisatie in aanmerking voor De Groene Pluim? Geef je bedrijf op of draag een bedrijf aan! Ga naar www.degroenepluim.nl .

Milieu en duurzaamheid

Milieu en duurzaamheid

Oog voor milieu en duurzaamheid is niet langer een uitzondering maar een must. Ondernemers beseffen dat de natuur in Brabant en Zeeland op een aantal terreinen achteruit dreigt te gaan. Veel leden van VNO-NCW Brabant Zeeland geven in de ledenenquête (februari 2017) prioriteit aan milieu en duurzaamheid en willen graag duurzaam ondernemen.

Lees verder
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement