Een heel programma waar je uit kunt kiezen

Pieter van Grimbergen, Sinis Advies, Ontwerp en implementatie: ‘Je hoort mensen praten: “Ik ben gisteren bij VNO-NCW geweest…”. Dat maakte ons nieuwsgierig. Een relatie van ons die al lid was van VNO-NCW Brabant Zeeland nodigde ons uit een keer als gast mee te gaan naar een bijeenkomst. “Ik zoek even een geschikte voor je” zei hij. “Een geschikte?” vroeg ik. Bleek dat er een heel programma is waar je uit kunt kiezen. We zijn na deze bijeenkomst meteen lid geworden.

De focus ligt altijd op ondernemen
Bij VNO-NCW Brabant Zeeland kom je ondernemers tegen uit alle beroepsgroepen en regio’s in Brabant en Zeeland. Dat maakt het netwerk erg breed, divers en interessant. De bijeenkomsten zijn relevant, boeiend en actueel. De focus ligt altijd op ondernemen. Het netwerken zit hem vooral in het delen van zorgen en vragen met andere ondernemers. Als je iets faciliteert waarbij je elkaar tegen kunt komen, dan zoek je vanzelf de mensen op waarvan je denkt dat die je kunnen helpen. Je praat met elkaar en spelenderwijs kom je aan informatie.

Je bent een ondernemer onder ondernemers
VNO-NCW Brabant Zeeland is er voor ondernemers. Je bent een ondernemer onder ondernemers als je lid bent van VNO-NCW Brabant Zeeland. Dat is de reden waarom wij lid zijn geworden en nog steeds lid zijn. Het lidmaatschap heeft ons veel nieuwe kennis en kennissen opgeleverd. Ons netwerk heeft zich uitgebreid en meer mensen kennen ons nu.’

Pieter van Grimbergen is directeur/eigenaar van Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie in Tilburg. Sinis is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektrotechnische, werktuigkundige, beveiligings- en transportinstallaties. Pieter is sinds februari 2014 lid van VNO-NCW Brabant Zeeland.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement