Bouw mee aan de regio’s Brabant en Zeeland: VACATURES

Wil jij een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het Brabantse of Zeeuwse ondernemersklimaat en heb je een sterke affiniteit met het Brabantse bedrijfsleven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Kijk hieronder voor een overzicht van de openstaande vacatures bij hét ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland.

Overzicht openstaande vacatures

Projectleider ‘Blik op de Toekomst'(Zeeland)

Spreek jij de taal van ondernemers en ken jij de weg in het sociaal domein? Ben jij als geen ander in staat een project in goede banen te leiden? Solliciteer dan op de functie van Projectleider voor het project Blik op de Toekomst!
Klik hier >>

 

Wie zijn wij?

VNO-NCW Brabant Zeeland is dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland en het regionale netwerk van VNO-NCW. We hebben twee kerntaken, belangenbehartiging en kennisdeling en ontmoeting. Dat doen we op de thema’s arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid. De rode draad die door deze thema’s loopt is innovatie en ondernemerschap. Binnen deze thema’s maken wij ons sterk voor onderwerpen die er echt toe doen voor bedrijven in het algemeen en voor onze leden in het bijzonder. Tot onze leden behoren de grootste bedrijven in Brabant en Zeeland, zoals ASML, Philps, Sabic, Shell, Efteling, Dow, maar ook middelgrote en kleinere ondernemingen. Hierdoor kunnen we op lokaal, regionaal en landelijk niveau het verschil maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement