Zoeken
Zoek

Over ons

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 
Home>Over ons>Visie

Over ons

 Verbindt, Versterkt en Vertegenwoordigt

BZW is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk.

BZW maakt zich hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Brabant en Zeeland, voor bedrijven in het algemeen en voor haar leden in het bijzonder. Daarbij staat een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin steeds centraal.

BZW biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en andere kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.


Speerpunten 2017-2020
BZW heeft twee kerntaken: Belangenbehartiging en Kennisdelen en ontmoeting. De leden van BZW hebben vier thema's benoemd die zij belangrijk vinden. De eerste drie thema's zijn leidend in de belangenbehartiging: Arbeidsmarkt en onderwijs, Infrastructuur en ruimte en Milieu en duurzaamheid. In de BZW Academy besteden we aandacht aan het vierde thema: Innovatie en ondernemerschap. Hierin staat ontmoeting en kennisdeling centraal.

Binnen de thema's hebben we een aantal prioriteiten benoemd: de onderwerpen die er écht toe doen en waarop wij - als BZW - het verschil kunnen maken voor u als ondernemer.