Zoeken
Zoek

Over ons

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 
Home>Over ons>Netwerken

Over ons

 Netwerken

Er is geen ander zakelijk platform in Zuid-Nederland als VNO-NCW Brabant Zeeland waar ontmoeting en netwerken altijd samen gaat met kennisdeling en waar ondernemers elkaar zo regelmatig in een vertrouwelijke sfeer kunnen ontmoeten. 

Academy
Innovatie vormt de basis voor een sterke economie en voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals het omgaan met robotisering, digitalisering en klimaatverandering. Met de Academy van VNO-NCW Brabant Zeeland stimuleren we kennisdeling tussen onze leden en creëren we een platform om nieuwe initiatieven te ontplooien.

Masterclasses
Samen met onze strategische partners ontwikkelt en organiseert de Academy van VNO-NCW Brabant Zeeland masterclassses. In een kort tijdsbestek krijgt u de laatste academische inzichten over strategische thema's, altijd met concrete handvatten naar de praktijk.

In de regio
VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, studieclubs en HRM-groepen dicht bij u in de buurt op regionale schaal. Inspirerend, leerzaam, actueel en altijd met gelegenheid tot netwerken.

Lenteprikkel
Iedere 3e dinsdag in maart komen meer dan 800 ondernemers uit Brabant en Zeeland, overheden en stakeholders samen voor een bruisende netwerkavond met een boeiend en inspirerend programma.

Verschillende netwerken
De grote variatie in onze leden en hun bedrijfstakken zorgt voor innovatieve ideeën en businesscases. Daarom heeft VNO-NCW Brabant Zeeland verschillende netwerken waar u met collega-ondernemers in contact kunt komen. Tijdens bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, masterclasses en studieclubs bespreken we onderwerpen die voor u relevant zijn.

Kringen

Studieclubs

HRM-groepen

DGA-groepen
Senior Management
Jong Management
Veiligheid

Klik hier voor de actuele agenda met bijeenkomsten.