Zoeken
Zoek

Over ons

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 
Home>Over ons>diensten

Over ons

 BZW energiegroep:

Energie inkoop tegen een scherpe prijs
De VNO-NCW Brabant Zeeland energiegroep is een onafhankelijke energie inkoopcombinatie onder de vlag van VNO-NCW Brabant Zeeland. In samenwerking met adviseur Purenergy koopt deze groep voor meer dan 500 bedrijven elektriciteit en gas in bij DELTA.
De deelnemers zijn daarbij verzekerd van een goed en transparant leveringscontract met een vaste, gunstige prijs. De bedrijven betalen slechts de jaarlijkse deelnemersbijdrage van 250 euro per energiesoort.

Voordelen

  • Scherpe prijs
  • Geen administratiekosten aan de leveranciers
  • Geen vastrecht
  • Geen automatische verlenging

DELTA
Voor de levering van elektriciteit en gas heeft VNO-NCW Brabant met de hulp van Purenergy een raamovereenkomst gesloten met de Zeeuwse energieproducent DELTA. Deelnemende bedrijven krijgen de beste contractvormen tegen de gunstigste marktcondities. Speciaal voor leden VNO-NCW Brabant Zeeland is een aanbod beschikbaar met maatwerk voor kleinere en grotere verbruikers van gas (meer dan 170.000 m3 gasverbruik per jaar). 

 

Wilt u deelnamen aan de VNO-NCW Brabant Zeeland Energiegroep of meer informatie, neem dan contact op met Jan van Mourik, E. mourik@vnoncwbrabantzeeland.nl of T. (013) 205 00 12.