Zoeken
Zoek

Lenteprikkel

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

Lenteprikkel

Op dinsdag 21 maart 2017 vond de BZW LENTEPRIKKEL plaats, hét ondernemerstreffen van Brabant en Zeeland. Decor voor deze vierde editie van dit jaarlijks evenement was de Efteling, te Kaatsheuvel. 

Elke 3e dinsdag in maart komen de ondernemers van de BZW bijeen. Samen blikken we terug op de 3e dinsdag in september. Hoe staan de regeringsplannen ervoor en welke prikkels zijn nodig om de Brabants-Zeeuwse economie te stimuleren? Werkgevers, dga’s en eindbeslissers ontmoeten elkaar én belangrijke stakeholders vanuit de overheid en het onderwijs. Hierdoor is de Zuid-Nederlandse triple helix één keer per jaar in zijn volle kracht bijeen.

 

Net als bijen werken ondernemers van de BZW als een collectief samen. Elk jaar vliegen zij weer in op de 3e dinsdag in maart. Tijdens een avondvullend programma geeft de BZW haar visie op de politiek-economische ontwikkelingen en inzicht in de actuele thema’s waarmee we de belangen van onze leden behartigen. Ook kunnen de leden zelf aangeven wat zij belangrijk vinden. Daarnaast zorgen spraakmakende sprekers voor inspiratie en is er ruime gelegenheid voor het leggen en intensiveren van contacten.

Met jaarlijks ruim 800 bezoekers en een ruime 8 als rapportcijfer is de BZW LENTEPRIKKEL een succesvol evenement. Klik hier voor een impressie. 

Wilt u ‘Vriend van de BZW LENTEPRIKKEL’ worden en exposure en privileges krijgen rond het evenement? Klik dan hier.